ПРЕС-АНОНС

Шановні журналісти!

23 травня 2019 року відбудеться підписання Меморандуму між компанією Метінвест та вищими навчальними закладами Запоріжжя – Національним університетом «Запорізька політехніка» та Запорізьким національним університетом.

Захід відбудеться 23.05.2019 р. о 13:00, місце – конференц-зала управління комбінату «Запоріжсталь» за адресою вул. Південне шосе, 72. Журналістів, які бажають висвітлити захід, просимо в обов’язковому порядку акредитуватися до 16:00 22.05.2019 р. за моб. тел. (067) 544 46 63. Контактна особа – Марина.

Мета Меморандуму – об’єднання цілей вищих навчальних закладів м. Запоріжжя та можливостей міжнародної компанії Метінвест у розвитку профільного навчання та підготовки кваліфікованих фахівців. Меморандум закріплює намір Метінвесту брати участь у модернізації системи професійно-технічної освіти та інвестувати в розвиток талановитої й амбітної молоді. У рамках Меморандуму передбачається взаємодія бізнесу і навчальних установ у проведенні ЗНО, курсів у рамках STEM-освіти школярів, впровадження дуальної форми навчання на базі університету і підприємств, заохочення кращих студентів профільних спеціальностей спеціально розробленою стипендіальною програмою Метінвесту.

Menu