ПРОФСПІЛКА МЕТАЛУРГІВ І ГІРНИКІВ УКРАЇНИ НАГОРОДИЛА МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ЗА СОЦІАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО

8 листопада 2013 р. в. о. голови ЦК профспілки металургів і гірників України Сергій Комишов вручив Генеральному директору МК «Запоріжсталь» Ростиславу Шурмі, а також лідеру профспілкової організації комбінату Леоніду Анісімову нагороди «За вагомий внесок у розвиток соціального партнерства».

Як зазначив Сергій Комишов, сьогодні МК «Запоріжсталь» є прикладом підприємства гірничо-металургійного комплексу, який залишив, підтримує і розвиває соціальний пакет для своїх працівників. Також він підкреслив, що профспілка гірників і металургів України проаналізував ситуацію і готовий констатувати, що сьогодні на МК «Запоріжсталь» один з найвищих у галузі рівень зарплат. «Упевнений, що з 80-річчя на« Запоріжсталі »почнеться зворотний відлік часу і ті інвестиції, які вливаються в трудовий колектив і в комбінат, реально сприяють позитивним технологічним і технічним змінам. Думаю, ми з вами незабаром будемо святкувати день народження оновленого заводу – комбінату «Запоріжсталь», – резюмував Сергій Комишов.

Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма, приймаючи почесну нагороду, наголосив, що це нагорода для всього колективу і заслуга всього колективу.

«Турбота про наш колектив – це пріоритет номер один. Наш колективний договір визнаний кращим в галузі і є дзеркалом нашого ставлення до людей, так як люди – наша головна цінність, і ми будемо робити все можливе для того, щоб колектив і надалі відчував нашу турботу і бачив високу оцінку праці», – зазначив Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Нагадаємо, що з приходом нового власника підприємств Групи Метінвест і нового керівництва комбінату на МК «Запоріжсталь» помінялася система цінностей: головним пріоритетом роботи стала турбота про людей. За перше півріччя 2013 виконані всі 120 пунктів, передбачених у Колективному договорі МК «Запоріжсталь», сума всіх витрат склали 112,7 млн грн.

У Колективному договорі на 2013 рік збережено пільги та гарантії з оздоровлення працівників МК «Запоріжсталь», підтримці ветеранів, розвитку культури і спорту та виплати всіх видів матеріальної допомоги. У 2013 році пройшли літнє оздоровлення 1 тис. дітей співробітників, витрати на оздоровлення та відпочинок працівників склали 3,1 млн грн. З серпня 2012 року на комбінаті йде реалізація програми капітальних ремонтів санітарно-побутових приміщень основних цехів. У 2012 році в програму інвестували майже 920 тис. грн., pозмір інвестицій другого етапу програми – 2,2 млн грн. На забезпечення оптимального питного та температурного режиму комбінат інвестував близько 731 тис. грн.

Menu