RE:THINK. Метінвест підтвердив системність зеленого розвитку бізнесу та міст

Група Метінвест виводить Україну на новий рівень взаємодії з міжнародними організаціями та громадами. Під час першого міжнародного інвестиційного форуму в Маріуполі компанія підписала Меморандуми на шість років про співпрацю в напрямку покращення довкілля з Маріуполем, Запоріжжям і Кривим Рогом. Інвестиції в екологічну модернізацію становитимуть понад 400 млн доларів США.

Група Метінвест має на меті допомогти у виконанні комплексу програм, що змінять екологічний стан у регіонах України і стабілізують економіку країни. Активи компанії модернізують відразу у двох напрямках – виробничому й екологічному. Підписання Меморандумів – іще один крок у системній модернізації виробництв та інвестиційній підтримці великих екологічних проектів, спрямованих на покращення загального екологічного стану й підвищення рівня життя в містах присутності.

Генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков:

– У рамках програми екологічної модернізації на 2019-2024 роки на наших підприємствах реалізується низка великих проектів на суму понад 400 мільйонів доларів. Також ми маємо намір продовжити виконання корпоративних соціальних проектів і залучати міжнародних експертів і громади міст до впровадження спільних проектів зеленого сталого розвитку.

Меморандум про співпрацю між Групою Метінвест і м. Запоріжжя у напрямку поліпшення навколишнього середовища передбачає сталий розвиток «зеленої» економіки, продовження модернізації підприємств, а також участь підприємств «Метінвесту» в міських програмах охорони навколишнього середовища.
Міський голова Володимир Буряк наголосив на важливості такої співпраці для нашого міста.

– Співпраця – це те, що група «Метінвест» вкладає свої кошти для того, щоб поліпшити екологічну ситуацію в Запоріжжі. Це так на сьогоднішній день. Підписуючи Меморандум про співпрацю, ми продовжуємо ту роботу, яку ведемо не один рік, – зазначив Володимир Буряк.

Menu