ТРУДОВИЙ КОЛЕКТИВ ВАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ЗВЕРНУВСЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ПЕТРА ПОРОШЕНКА З ПРОХАННЯМ НАВЕСТИ ПОРЯДОК В ЗАПОРІЖЖІ

У Запоріжжі свідомо дестабілізують ситуацію. Об’єктом атак агресивно налаштованих угруповань став ВАТ «Запоріжсталь» – оплот стабільності і благополуччя в Запорізькій області. З 15 по 18 жовтня 2014 двічі були зроблені спроби блокування роботи підприємства. Агресивні загрози, маски на обличчях, відповідна екіпіровка з символікою «Правого сектора» – все це викликало величезне обурення у трудового колективу і тривогу за рідний комбінат і місто.

Протиправні дії маргінальних сил щодо «Запоріжсталі» нічим не відрізняються від дій терористів по знищенню промисловості в інших регіонах України і фактично є внутрішньою диверсією в Запорізькій області. Вони перешкоджають ритмічній роботі комбінату – головного донора обласного бюджету, гаранта благополуччя 15000 співробітників і членів їх сімей, працівників підрядних організацій, бюджетників, лікарів, вчителів. По суті, це спроби дестабілізувати всю Запорізьку область, внести хаос, насильство і руйнування.

Трудовий колектив ВАТ «Запоріжсталь» просить Президента України Петра Порошенка і перших осіб держави звернути увагу на безпрецедентний тиск, який чинять на трудовий колектив комбінату групи радикальних елементів. Трудовий колектив комбінату очікує, що ситуація вирішиться в рамках правового поля, а винні будуть покарані згідно чинного законодавства України. Текст звернення на Президента України та керівників України був прийнятий на робочих і змінно-зустрічних зборах в усіх цехах і структурних підрозділах комбінату.

Повний текст Звернення трудового колективу до Президента України Петру Порошенко та керівникам України приведений за посиланням:

Відкрите звернення до Президента України

Menu