У Запоріжжі відкрився Центр кар’єри Метінвест

Про роботу нового підрозділу – Центру кар’єри в Запоріжжі заявили 3 грудня 2019 року на спільній зустрічі представників Метінвесту, Державної служби зайнятості, Запорізького міського центру зайнятості, представників міської влади та профільних навчальних закладів. Основним напрямком роботи Центру кар’єри стане комплектація підприємств Групи персоналом на робітничі професії.

«Центр кар’єри Метінвест – це новий підхід до роботи з потенційними співробітниками. Ефективність полягає в принципі єдиного вікна, за допомогою якого студенти зможуть більше дізнатися про затребувані професії, а досвідчені претенденти знайти роботу за фахом, при необхідності пройти перекваліфікацію. Метінвест зацікавлений в тому, щоб українці будували свою професійну кар’єру в нашій компанії, в нашій країні », – зазначила начальник управління кадрової політики Дирекції з персоналу Групи Метінвест Світлана Хайкова.

На круглому столі підкреслили особливу важливість нових підходів в комплекції кадрів в період кризи в металургійній галузі, викликаного рецесією світової економіки.

«Центр Кар’єри Метінвест багато в чому дасть відповіді на ті кризові виклики, які сьогодні стоять перед металургією. У частині розвитку системи освіти Центр кар’єри передбачає програми популяризації металургійної галузі серед дітей та молоді. У роботі з потенційними співробітниками – це конкурентні і привабливі умови роботи, мотивація до внутрішнього кар’єрного і професійного зростання», – зазначив директор з персоналу Металургійних активів Групи Метінвест Михайло Цуркан.

Центр кар’єри Метінвест в Запоріжжі об’єднає в собі широкий спектр функцій.

«Це новий підхід до централізації підбору персоналу. Він включає в себе пошук і відбір персоналу для підприємств Групи регіону, участь в профорієнтації школярів і учнів профільних навчальних закладів, професійну переорієнтацію і просування бренду роботодавця в регіоні», – зазначила керівник проекту з розвитку регіональних Центрів кар’єри Метінвест Катерина Цибур.

В рамках круглого столу було підписано Меморандум про співпрацю між Запорізьким обласним центром зайнятості та організацією роботодавців підприємств металургійного комплексу «Союз металургів України».

Контакти Центру кар’єри Метінвест – за посиланням https://zaporizhstal.com/ru/personal/vakansii і в Facebook https://www.facebook.com/metinvestwork/

Menu