У Запоріжжі визначили 415 кращих студентів-стипендіатів Метінвесту

У травні 2019 року Метінвест і вищі навчальні заклади Запоріжжя – національний університет «Запорізька політехніка» та Запорізький національний університет – підписали Меморандум про співпрацю, який передбачає виплату стипендій кращим студентам. Фонд стипендіальної програми на перше півріччя склав більше 2 мільйонів 300 тисяч гривень.

 

Вперше стипендії почали виплачувати в вересні 2019 року. Зараз, за ​​підсумками зимової сесії, визначили 415 кращих студентів-стипендіатів Метінвесту. Студенти I-IV курсів бакалаврату, а також I курсу магістратури отримають стипендії в розмірі від 700 до 1700 гривень відповідно. Рейтинг кращих стипендіатів складений з урахуванням успішності, залучення в проекти компанії і результатів практики на підприємствах Метінвесту в Запоріжжі.

З березня на базі корпоративного університету комбінату «Запоріжсталь» для студентів також організовує тренінги, що сприяють розвитку креативності та професійних компетенцій, залучення в корпоративну культуру компанії. Перші тренінги відвідали більше 40 студентів.

Нагадаємо, 23 травня 2019 року Метінвест підписала Меморандум про співпрацю з національним університетом «Запорізька політехніка» та ЗНУ. Угода закріпила загальне прагнення соціально відповідального бізнесу і установ вищої освіти вдосконалювати рівень підготовки майбутніх промисловців.

Menu