Українці назвали Метінвест найкращим роботодавцем гірничо-металургійного комплексу

Групу Метінвест визнано найпривабливішим роботодавцем у галузі металообробки та гірничовидобувної промисловості України. Про це свідчать дані незалежного міжнародного дослідження привабливості бренду роботодавця Randstad Employer Brand Research, Україна – 2020.

В українському дослідженні взяли участь майже 8 тисяч українців у віці від 18 до 65 років із різних регіонів країни. Опитування пройшли як працевлаштовані люди, так і ті, що шукають роботу. Респонденти оцінили 150 найбільших роботодавців: 75 українських і 75 міжнародних компаній із 13 галузей економіки.

Компанії аналізували за такими критеріями: фінансова платоспроможність, застосування найпередовіших технологій, хороша репутація, гарантії зайнятості, кар’єрне зростання, соціальна відповідальність, цікава робота, приємна робоча атмосфера, баланс між роботою та особистим життям, приваблива заробітна плата і соціальний пакет.

У міжнародному дослідженні цього року взяли участь понад 185 тисяч респондентів із 33 країн, які оцінили понад 6 тисяч компаній. Усі країни дослідження становлять 75% світової економіки.

Щорічне глобальне дослідження Randstad Employer Brand Research представили компанія ANCOR і корпорація Randstad. У світі дослідження проводиться протягом 20 років, Україна приєдналася до нього в 2019 році.

Корпорація Randstad – світовий лідер у сфері HR рішень із головним офісом у Голландії. Компанія налічує понад 4,8 тисяч офісів у 38 країнах світу.

Компанія ANCOR – стратегічний партнер Randstad. Компанія спеціалізується на підборі персоналу, аутсорсингу і консалтингу і нараховує понад 40 офісів у дев’яти країнах світу, в тому числі й в Україні.

 

metinvestholding.com

Menu