У 2016 РОЦІ ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» НАПРАВИТЬ 1,5 МЛН ГРИВЕНЬ НА РОЗВИТОК ДИТЯЧОГО СПОРТУ

В рамках соціальної відповідальності в 2016 році ПАТ «Запоріжсталь» направить на розвиток дитячого та юнацького спорту в Запоріжжі близько 1,5 млн гривень.

 

Спортивний комплекс ПАТ «Запоріжсталь» є зручною базою для тренувань близько 600 вихованців спортивних шкіл Запоріжжя. Традиційно в спортивному комплексі проходять тренування СДЮШОР зі спортивної гімнастики, СДЮШОР з легкої атлетики, греко-римської боротьби, кікбоксингу, карате та ін.

У спортивному манежі щорічно проходить понад 30 юнацьких та дитячих змагань обласного та всеукраїнського рівня з різних видів спорту (легкої атлетики, боротьби та ін.) Під егідою Федерації легкої атлетики України в спорткомплексі щорічно проходять юнацький чемпіонат з легкої атлетики, змагання Запорізького відділення Національного олімпійського комітету «Олімпійське лелеченя», Всеукраїнський фестиваль єдиноборств «Козацький Гарт» та ін.

Крім того, комбінат підтримує водні види спорту – секцію дитячого вітрильного спорту в яхт-клубі і ДЮСШ «Локомотив» з веслування на байдарках і каное.

Зазначимо, що в 2015 році ПАТ «Запоріжсталь» направив на розвиток дитячого спорту в Запоріжжі 1,4 млн гривень. Крім цього, комбінат виділив кошти на організацію літніх тренувань і реабілітаційних заходів для дітей-вихованців Запорізького регіонального центру з фізкультури і спорту інвалідів «Інваспорт». Також комбінат «Запоріжсталь» системно підтримує запорізьких спортсменів провідних спортсменів національної збірної, виплачуючи їм іменні стипендії

Menu