В ході літньої кампанії «Запоріжсталі» відпочили і оздоровилися понад 5000 співробітників і членів їх сімей

У 2019 «Запоріжсталь» організував літній оздоровчий відпочинок для більш ніж 5000 співробітників, членів їх сімей та ветеранів підприємства. Інвестиції комбінату в оздоровчу кампанію склали понад 21,6 млн гривень.

Близько 4000 працівників підприємства і членів їх сімей відпочили в здравницях на березі Азовського моря: в пансіонаті «Металург» (с. Новокостянтинівка), на базах відпочинку «Мрія» (м Приморськ) і «Чайка» (смт. Кирилівка), а також в інших закладах відпочинку по всій Україні. Традиційно комбінат згідно з умовами пільгового оздоровлення, оплатив до 60% від вартості путівки.

У літній сезон 1000 дітей співробітників взяли дитячі оздоровчі установи – «Супутник» (Великий Луг), «Альбатрос» і «Приморський» (Генічеськ, Арабатська стрілка). Для дітей було організовано спортивне і творче дозвілля, свята «День з підприємством» в рамках корпоративної програми Метінвесту «Територія дитинства». Крім того, в «Супутнику» відбувся запуск нового проекту «науковий STEM – табір Alvarium», який дав можливість дітям в ігровій формі отримати додаткові знання і практичні навички в галузі природничих наук.

Оздоровилися та відпочили влітку і ветерани підприємства – для 450 колишніх працівників комбінату організований заїзд за пільговими путівками в пансіонат «Металург» (с. Новокостянтинівка), а також безкоштовний заїзд в санаторій-профілакторій на о. Хортиця для учасників бойових дій.

Menu