ВЕТЕРАНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ВІДЗНАЧИЛА СВІЙ 50-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

Ветеранська організація ПАТ «Запоріжсталь», створена 5 липня 1967 року, відзначила свій 50-річний ювілей. Комбінат системно надає допомогу і підтримку раді ветеранів «Запоріжсталі», що налічує більше 5700 представників старшого покоління металургів.

До святкової дати ПАТ «Запоріжсталь» організував в ДК металургів урочистий захід, який відвідали близько 300 членів ветеранської організації. Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма привітав ветеранів зі святковою датою і вручив організації подарунок – комплект мультимедійної техніки (ноутбук і МФУ). В ході урочистостей було відзначено 15 волонтерів, які беруть активну участь в діяльності ради ветеранів.

«Металурги «Запоріжсталі» з глибокою повагою і турботою ставляться до старшого покоління металургів, які будували підприємство, відновлювали його після війни, зробили особистий внесок у його подальший розвиток. Саме вони створили той міцний фундамент, що дозволяє нам сьогодні розвивати і модернізувати комбінат, забезпечувати стабільність у місті та регіоні», – підкреслив Ростислав Шурма.

 

Відзначимо, одним з важливих напрямків соціальної політики ПАТ «Запоріжсталь» є підтримка ветеранів підприємства. Комбінат щорічно організовує безкоштовні заїзди ветеранів підприємства в санаторій-профілакторій на о. Хортиця і пансіонат «Металург» в с. Новокостянтинівка. Старше покоління металургів користується послугами медичного страхування і обслуговування. Щорічно на надання благодійної допомоги ветеранам комбінат направляє близько 5 млн гривень.

Menu