За підтримки «Запоріжсталі» в Запоріжжі відбулися масові велозмагання «Сталевий кубок»

15 вересня 2019 року в Запоріжжі відбулися масштабні велозмагання «Сталевий кубок». Організаторами івенту виступила компанія Live.Love Events і ГО «Запоріжжя. Платформа сов-місних дій », генеральний партнер спортивного свята – комбінат« Запоріжсталь ». Сум-марно в шосейної і крос-кантрі гонці взяли участь понад 2000 осіб – це вдвічі більше, ніж в минулому році.

Учасники проїхали велопарад від Запорізької мерії до каскаду фонтанів «Веселка». Тут спортс-мени і аматори брали участь в кантрі-крос «Елімінатори» і шосейній гонці «Критеріум». Для дітей працювали дитячі атракціони і заїзди на короткі дистанції. За підсумками змагань в шосейної гон-ке серед дівчат першість за Наталею Курзанова, серед чоловіків кращим став Георгій Єгіазарян. У крос-кантрі кращі результати показали Христина Стрижак і Павло Кашуба.

Всі переможці отримали сталеві кубки та грошові призи. З цього сезону велогонки в Запоріжжі об-рел свою постійну прописку великий сталевий кубок, на який щорічно будуть наносити імена но-вих переможців.

В рамках заходу організатори також провели розіграш цінних та пам’ятних призів, серед яких велосипеди і велоаксесуари, а також велотандем.

Menu