За підтримки «Запоріжсталі» відбувся наймасовіший в Україні заплив через Дніпро Riverman

7 липня в Запоріжжі близько 1000 спортсменів – професіоналів та аматорів – взяли участь у наймасовішому в Україні запливі через Дніпро. Організаторами спортивного свята виступила компанія LIVE.LOVE EVENTS за підтримки генерального партнера комбінату «Запоріжсталь» та громадської організації «Запоріжжя. Платформа спільних дій».

Генеральний директор ПАТ “Запоріжсталь” Ростислав Шурма на урочистому відкритті Riverman.

 

«Ми пишаємося тим, що наймасовіший заплив в Україні відбувся саме в Запоріжжі. У минулому році брали участь 500 учасників, цьогоріч – вже 1000 чоловік разом підкорювали Дніпро. Я впевнений, така тенденція і великий інтерес до фанових спортивних івентів збережеться і в майбутньому. «Запоріжсталь» буде підтримувати проведення таких заходів в Запоріжжі, адже саме вони і привертають увагу туристів до міста», – підкреслив Генеральний директор «Запоріжсталі» Ростислав Шурма.

Старт запливу на 200 метрів серед жінок.

 

На кілометровій дистанції свої сили випробували близько 500 учасників. Серед чоловіків найкращий результат показав спортсмен з Кривого Рогу Володимир Вороньков. Серед жінок золото – у запорізької плавчині Надії Іванової. Лідери запливу отримали грошові призи на загальну суму 30 тис. гривень.

Новачки брали участь в запливах на 200 метрів на відкритій воді та естафетах. Учасники спортивного фанового івенту відзначали високий рівень організації заходу, особливо з забезпечення безпеки плавців.

Переможець запливу через Дніпро на 1 км Володимир Вороньков.

 

Традиційно в Riverman взяла участь велика корпоративна команда «Запоріжсталі»: 100 працівників спробували свої сили на різних дистанціях.

Для дітей працювала зона водних атракціонів. Для учасників та вболівальників організували безкоштовні запливи на байдарках, майстер-класи на SUP та розіграш пам’ятних призів.

Більше яскравих фотографій івенту за посиланням.

Учасники наймасовішого в Україні запливу через Дніпро Riverman.
Menu