ЗАЯВА ТРУДОВИХ КОЛЕКТИВІВ ВАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ», ВАТ «ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ», ВАТ «ЗАПОРІЖКОКС», ПРАТ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ЗАЛІЗОРУДНИЙ КОМБІНАТ» ЩОДО СИТУАЦІЇ В ДОНБАСІ

Трудові колективи «Запоріжсталі», «Запоріжвогнетрив», «Запоріжкоксу» і «Запорізького залізорудного комбінату» при повній підтримці профспілкових комітетів підприємств висловлюють свою солідарність з металургами і гірниками Донбасу в їх прагненні до миру і стабільності в Донецькому регіоні та Україні.

Всі металурги трудових колективів підприємств Запорізького регіону глибоко стурбовані ситуацією в Донецькій області, загрозою, яка нависла над стабільною роботою промислових підприємств Донбасу, що зрештою створює небезпеку колапсу всієї національної економіки та життя мільйонів українців.

– Трудовим колективам підприємств промислового потенціалу Запоріжжя сьогодні поки вдається зберігати виробництво, але з кожним днем це робити все важче, так як руйнуються взаємозв’язки в економіці країни. Ми з гіркотою бачимо, що відбувається в Донбасі і як це негативно позначається на житті людей, роботі промисловості. Ми проти цього і підтримуємо своїх товаришів-металургів, які зараз хвилюються за свою роботу і свої сім’ї. Тому в знак солідарності і повної підтримки з ними ми щодня в 12.00 будемо давати на всіх наших підприємствах робочий гудок як символ мирної творчої праці. Ми хочемо, щоб трудові колективи Донбасу знали – ми не залишимо їх наодинці з проблемою, надамо підтримку і протягнемо руку допомоги, – сказав Ростислав Шурма, Генеральний директор МК «Запоріжсталь».

– Жителі Донбасу, як і ми, як і вся Україна, хочуть спокійно жити і трудитися на своїй землі, бути впевненими в завтрашньому дні і майбутнє своїх дітей. Профспілки запорізьких металургійних підприємств повністю підтримують металургів і гірників Донбасу, – говорить Леонід Анісімов, голова профспілкового комітету МК «Запоріжсталь».

«Запоріжсталь», «Запоріжвогнетрив», «Запоріжкокс», «Запорізький залізорудний комбінат» виступають за мир і злагоду в суспільстві, правопорядок, сильну економіку і єдину Україну.

Трудові колективи та профспілкові комітети:

ВАТ «Запоріжсталь»;

ВАТ «Запоріжвогнетрив»;

ВАТ «Запоріжкокс»;

ПрАТ «Запорізький залізорудний комбінат»

Menu