«Запоріжсталь» Групи Метінвест передав захисну амуніцію бійцям Національної гвардії України

Від початку повномасштабної війни у межах мілітарної ініціативи «Сталевий фронт» Ріната Ахметова підрозділи Національної гвардії України отримали від Метінвесту понад 7200 бронежилетів та 1400 захисних касок.

В умовах повномасштабної війни Метінвест продовжує зміцнювати обороноздатність української армії. Допомога надається різним військовим структурам – ЗСУ, Силам ТрО, Національній гвардії, Національній поліції, Головному управлінню розвідки та інших силовим підрозділам.

9 грудня 2022 року чергову партію захисної амуніції від Групи Метінвест отримали військовослужбовці Національної гвардії України, що стоять на захисті Запорізького напрямку. Оборонці отримали 3000 бронежилетів IV+ рівня захисту та 250 кевларових касок. Сучасне військове спорядження берегтиме життя бійців на передовій та допомагатиме ефективніше виконувати тактичні завдання. Загалом від початку повномасштабної війни підрозділи Національної гвардії України отримали від Метінвесту вже понад 7200 бронежилетів та 1400 захисних касок.

Зазначимо, за час повномасштабної війни Метінвест став опорою України та спрямував на підтримку армії та військових понад 1,4 млрд гривень. Українських оборонців захищатимуть 150 тисяч бронежилетів, наданих Метінвестом, а також близько 23 тисяч касок і шоломів. Більшу частину спорядження виготовляють із сертифікованої спецсталі виробництва Метінвесту, решту – закуповують за кордоном. Загалом на підтримку армії, мирних жителів і своїх співробітників компанія спрямувала 2,1 млрд грн.

Menu