«Запоріжсталь» оновив парк залізничних кранів

«Запоріжсталь», згідно з програмою модернізації виробничих потужностей, оновив крановий парк підприємства — на комбінат надійшло два залізничних крана вантажопідйомністю 25 і 80 тонн. Інвестиції в придбання вантажопідйомної техніки склали близько 62 млн гривень.

Нові крани будуть задіяні у навантажуванні-вивантажуванні технологічних вантажів і сировини, у будівельно-монтажних роботах, поточних і капітальних ремонтах цехів «Запоріжсталі» та запорізьких підприємств Метінвесту.

Оснащеність крана вантажопідйомністю 80 т складаною телескопічною стрілою дозволить задіювати його у виконанні робіт в умовах обмеженого простору діючого промислового майданчика. Крани повністю самохідні і автономні: можуть переміщуватися без залучення локомотивів. Нова техніка доповнить парк «Запоріжсталі», в який входить 24 залізничних крана.

Нагадаємо, комбінат реалізує програму модернізації рухомого складу підприємства з 2017 року. За цей період у партнерстві з Миколаївським і Запорізьким тепловозоремонтний завод, а також власними силами комбінату ремоторизовано шість тепловозів серії ТГМ-4. На ці цілі «Запоріжсталь» направив понад 57 млн гривень.

Menu