«Запоріжсталь» освоїв новий вид холоднокатаного прокату

«Запоріжсталь» групи Метінвест розширив сортаментнe лінійку холоднокатаного прокату. Нові холоднокатані рулони з давальницької заготовки марки сталі DC01 з шириною 1500 мм з обрізаною кромкою розробили спеціально на замовлення ключового клієнта Marcegaglia (Польща).

Нова продукція відповідає високим вимогам міжнародних стандартів якості. Всі необхідні випробування на відповідність вимогам стандартів проводилися у власній акредитованій лабораторії комбінату. Висока якість продукції підтверджена і з боку замовника.

Освоєння нового виду продукції тривало три місяці, його особливість – в збільшеній до 1500 мм ширині.

Для «Запоріжсталі» це четвертий в 2021 році новий вид продукції. Раніше комбінат розширив розмірний сортамент холоднокатаного рулонного прокату марки DC01, освоїв виробництво гарячекатаного рулону з мікролегуванням бором, а також гарячекатаний рулонний прокат марки SAE 1006.

У 2021 році Група Метінвест відзначає 15-річчя з дня заснування. Метінвест – міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. В її структуру входять видобувні і металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх ключових регіонах світу. Компанія контролює весь виробничий ланцюжок – від видобутку руди і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції.

Menu