«Запоріжсталь» подарував новорічну казку для 5000 дітей пільгових категорій

25 грудня у Палаці спорту «Юність» відбулося грандіозне новорічне шоу «Вартові Всесвіту», яке безкоштовно відвідали понад 5000 запорізьких дітей пільгових категорій. Кожен малюк отримав солодкий подарунок. Головним партнером свята виступив комбінат «Запоріжсталь», направивши на організацію подання та придбання подарунків 465 тисяч гривень.

Новорічне шоу таких масштабів відбулося в Запоріжжі вперше. Безкоштовні квитки на головну ялинку міста отримали діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, діти з інвалідністю, діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти учасників АТО і ООС, а також діти з багатодітних, неповних, малозабезпечених, прийомних сімей.

«Майбутнє нашої країни – це діти. У прекрасному, наповненому любов’ю, турботою і позитивними емоціями дитинстві полягає секрет щасливого завтра. Саме тому ми створюємо в місті добрі традиції – фестивалі, спортивні заходи, свята, які можна відвідати сім’ями», – зазначив Генеральний директор «Запоріжсталі» Ростислав Шурма на відкритті новорічної вистави.

Спеціально для святкової постановки розробили і виготовили унікальні декорації, костюми, відео- і світлове шоу, спецефекти, тематичні фотозони.

Традиційно до Дня святого Миколая та Нового року комбінат «Запоріжсталь» організував святкові вистави з подарунками для дітей співробітників підприємства і вихованців дитячих підшефних закладів.

Menu