«Запоріжсталь» покращує робочий побут співробітників

«Запоріжсталь» групи Метінвест продовжує реалізацію масштабної програми «Кондиціювання» з оснащення кліматичною технікою підрозділів підприємства. У 2021 році стартував фінальний етап програми, в рамках якого буде встановлено близько 300 кондиціонерів в 32 підрозділах комбінату.

«Запоріжсталь» прагне створити максимально сприятливий температурний режим як на виробництві, так і в побутових приміщеннях, реалізуючи програму «Кондиціювання». У 2019-2021 роках в рамках цієї програми «Запоріжсталь» направив понад 6 млн грн на придбання 506 сучасних кліматичних систем.

В 2021 році реалізація програми по оснащенню приміщень системами охолодження повітря виходить на фінальний етап – 293 нових кондиціонера з’являться в 32 основних і допоміжних структурних підрозділах: агломераційному, доменному, обтискному, газовому, мартенівському і інших. Таким чином кожен підрозділ комбінату буде повністю оснащено системами кондиціонування.

Відзначимо, в 2021 році Група Метінвест виділила на реалізацію масштабної програми оснащення приміщень кондиціонерами 850 тис. дол. Кошти спрямовані на закупівлю і установку 1 500 одиниць кліматичної техніки на 17 підприємствах компанії, в тому числі і на «Запоріжсталі».

Компанія масово встановлює системи кондиціонування з 2017 року, особливо активно – останні три роки. За 2017-2020 роки в приміщеннях підприємств з’явилося 2 700 нових одиниць техніки. Таким чином, з урахуванням планів на 2021 рік, повітря в приміщеннях підприємств Групи Метінвест цього літа буде охолоджувати 4 200 нових кондиціонерів. Ця техніка буде створювати комфорт для 34 тисяч співробітників.

З 2022 року прорамма «Кондиціювання» буде реалізовуватися в трьох напрямках: підтримка працездатності наявних систем охолодження повітря, в разі необхідності – їх оновлення, а також закупівля нової техніки для капітально відремонтованих приміщень.

У 2021 році Група Метінвест відзначає 15-річчя з дня заснування. Метінвест — міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. В її структуру входять видобувні і металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх ключових регіонах світу. Компанія контролює весь виробничий ланцюжок — від видобутку руди і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції.

Menu