«Запоріжсталь» придбав для міської клінічної лікарні клінінгову техніку

В рамках програми по боротьбі з COVID-19 «Запоріжсталь» придбав і передав Запорізькій міській клінічній лікарні екстреної і швидкої медичної допомоги клінінгові обладнання для санітарної обробки Gaomei. На ці цілі комбінат направив 160 тис. гривень.

Нова техніка дозволить проводити автоматизовану мийку приміщень лікарні, забезпечуючи ефективне прибирання і високий рівень чистоти. З огляду на особливі вимоги до гігієни та санітарії в період пандемії, нове обладнання забезпечить високий рівень чистоти і безпеку середовища в лікарні, в якій щорічно медичну допомогу отримують понад 20 тисяч городян, виробляється більше 11 тисяч операцій щорічно і працює понад 400 медиків.

Самі медики підкреслюють важливість якісної обробки приміщень лікарні відповідно до санітарно-гігієнічних норм, особливо для пацієнтів зі зниженою опірністю захворювань і ослабленим імунітетом.

У 2021 році Група Метінвест відзначає 15-річчя з дня заснування. Метінвест — міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. В її структуру входять видобувні і металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх ключових регіонах світу. Компанія контролює весь виробничий ланцюжок — від видобутку руди і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції.

Menu