«Запоріжсталь» привітав освітні заклади з початком навчального року

На урочистих зборах, присвячених Дню знань, представники «Запоріжсталі» передали 28 підшефним навчальним закладам ігрові столи для настільного футболу та аерохокею. На придбання подарунків для школярів комбінат спрямував 400 тисяч гривень.

2 вересня 2019 року керівники комбінат «Запоріжсталь» традиційно відвідали освітні заклади Запоріжжя, де привітали педагогів, учнів та їх батьків з початком нового навчального року. Цього разу металурги вручили школам подарунки для активного відпочинку учнів у перервах між заняттями – ігрові столи для настільного футболу та аерохокею.

«Запоріжсталь» приділяє велику увагу розвитку освіти та науки в регіоні. Зокрема, комбінат з ознайомчими екскурсіями щорічно відвідують понад 1000 школярів. В рамках екологічної волонтерської акції «Врятуємо Дніпро разом!» підприємство організовує для школярів еко-квести. Крім того, «Запоріжсталь» надає фінансову підтримку навчальним закладам у проведенні ремонтів і поліпшенні матеріально-технічної бази.

Нагадаємо, напередодні Дня знань «Запоріжсталь»  в рамках корпоративної програми Метінвесту «Перший раз в перший клас!» подарував близько 3500 дітям співробітників шкільні рюкзаки та комплекти навчального приладдя.

Menu