«Запоріжсталь» привітав школярів із завершенням навчального року

«Запоріжсталь» традиційно привітав учнів 28 підшефних освітніх установ Запоріжжя з закінченням навчального року. Металурги подарували дітям комплекти спортінвентарю на загальну суму 300 тисяч гривень.

Відзначимо, «Запоріжсталь» системно співпрацює з загальноосвітніми закладами міста в рамках профорієнтаційної програми. Щорічно комбінат з ознайомчими екскурсіями відвідують понад 1000 школярів. В рамках екологічної волонтерської акції «Врятуємо Дніпро разом!» Комбінат організовує для школярів еко-квести. Крім того, підприємство надає фінансову підтримку навчальним закладам у проведенні ремонтів і поліпшення матеріально-технічної бази.

У травні 2019 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між компанією Метінвест і провідними вузами Запоріжжя, який передбачає взаємодію в проведенні курсів з підготовки до ЗНО, STEM-утворення школярів, стажування студентів та викладачів на базі підприємств. Новий рівень співпраці дозволить створити сприятливі умови для реформування освітньої системи з підготовки кваліфікованих фахівців технічних спеціальностей з урахуванням сучасних тенденцій ринку праці України.

Menu