«Запоріжсталь» призначив фінансового директора

Наказом Генерального директора «Запоріжсталі» фінансовим директором комбінату призначений Сергій Рожок.


Перед Сергієм Рожком поставлена задача підвищити операційну ефективність підприємства, реалізувати високотехнологічні рішення, спрямовані на посилення позицій на ринках, продовжувати впровадження комплексної програми екологічної модернізації підприємства.


Сергій Рожок має досвід роботи в компаніях міжнародного рівня «PricewaterhouseCoopers» і «Syngenta».

«Швидкий пошук нестандартних рішень – найактуальніше із завдань, що стоять перед фінансовою функцією комбінату. Ми неодноразово демонстрували свій імунітет до криз і викликів, вміння втілювати великі інвестиційні проекти і знаходити точки зростання в найскладніші для галузі періоди. Упевнений, Сергій зробить свій гідний внесок у досягнення поставленої мети», – зазначив Генеральний директор «Запоріжсталі» Ростислав Шурма.

Сергій закінчив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» за спеціальністю «Інтелектуальні системи прийняття рішень» та Київський інститут інвестиційного менеджменту за спеціальністю «Менеджмент організацій». У 2011 році отримав міжнародний диплом Асоціації сертифікованих бухгалтерів (ACCA).

Наталія Міхайская, яка виконувала обов’язки фінансового директора, зосередиться на розвитку функції фінансового контролера.

Прес-центр ПАТ «Запоріжсталь»

Menu