«Запоріжсталь» профінансував реабілітаційно-оздоровчий відпочинок вихованців «Інваспорту»

Юні плавці запорізького регіонального центру «Інваспорт» оздоровились і підготувалися до змагань на тренувальній базі в м. Сіде, Туреччина.

Десять вихованців відділення плавання запорізького центру «Інваспорт», віком від 9 до 14 років, тренувалися на базі олімпійського басейну, на відкритій воді і в спортивних залах. На організацію відпочинку юних плавців комбінат «Запоріжсталь» направив понад 130 тисяч гривень.

«Новий спортивний сезон для наших вихованців розпочинається з тренувальних зборів – для них це можливість не лише підготуватися до змагань, але в першу чергу оздоровитися та відпочити. Завдяки підтримці «Запоріжсталі» наші юні спортсмени з кожним роком покращують свої показники та успішно виступають на змаганнях», – прокоментувала начальник навчально-спортивного відділу Запорізького регіонального центру «Інваспорт», тренер з плавання Ірина Павельєва.

Нагадаємо, «Запоріжсталь» надає системну підтримку регіональному центру «Інваспорт» з 2015 року. Підприємство щорічно фінансує відпочинок і оздоровлення юних спортсменів, їхні підготовку та участь у змаганнях.

Menu