«Запоріжсталь» реалізує програму підтримки працівників, будинки яких постраждали через ворожі обстріли

На комбінаті «Запоріжсталь» Групи Метінвест розроблена та діє програма первинного відновлення житла працівників, яке постраждало внаслідок ворожих атак. Наразі сума наданої матеріальної допомоги перевищила 1,2 млн гривень.

Внаслідок ворожої ракетної атаки 22 березня постраждали два дев’ятиповерхових будинки у Александровскому районі Запоріжжя

З початку повномасштабної війни в Україні Запоріжжя потерпає від ворожих обстрілів. Руйнувань зазнає енергетична, соціальна та житлова інфраструктура міста, зокрема оселі працівників «Запоріжсталі» та інших підприємств Метінвесту. З метою підтримки робітників, будинки яких суттєво постраждали внаслідок ракетних обстрілів, комбінат впровадив програму з відновлення житла. Звернення співробітників приймає спеціально створена внутрішня гаряча лінія, що працює з перших днів повномасштабного вторгнення.

«Комбінат «Запоріжсталь» – це, в першу чергу, не агрегати та машини, а багатотисячний колектив, який живе і працює в місті. Ми запоріжці і наші будинки, як і багатьох містян, теж потерпають від ворожих атак. Першочергово екстрені ремонтні бригади комбінату допомагали у первинному ремонті. Згодом програму підтримки розширили до надання фінансової допомоги на відновлення осель. Наразі майже 100 співробітників «Запоріжсталі» та інших запорізьких підприємств Метінвесту отримують допомогу компанії», – зазначив Генеральний директор «Запоріжсталі» Роман Слободянюк.

Тривають ремонтні роботи з відновлення оселі одного з працівників комбінату «Запоріжсталь»

В залежності від ступеня руйнувань у квартирах та приватних будинках робітників виконують демонтаж та заміну пошкоджених елементів покрівлі, віконних та дверних блоків, штукатурні роботи різного рівня складності, косметичний ремонт тощо. Окрім допомоги у відновленні житла, за потреби працівники мають можливість безкоштовного проживання на базі соціальних об’єктів Метінвесту у Запоріжжі.

Menu