«Запоріжсталь» став офіційним партнером другого туристичного бізнес-форуму-2018

«Запоріжсталь» традиційно виступив партнером другого туристичного бізнес-форуму-2018, який пройшов 27-28 листопада у м Запоріжжя. Форум зібрав 55 експертів за напрямками: маркетинг, туристичний офіс, гастро та фестивалі. Захід відвідали понад 1000 гостей з усієї України.

В рамках форуму презентували тренди та інновації в сфері туристичної індустрії, пройшли панельні дискусії за участю топ-спікерів: журналіста Дмитра Гордона, музиканта Дмитра Шурова, економіста Павла Шеремета, шоумена Анатолія Анатоліча. Також були представлені інформаційні стенди підприємств і компаній, пов’язаних з туристичною індустрією, в тому числі комбінату «Запоріжсталь», який активно розвиває індустріальний туризм.

Комбінат «Запоріжсталь» представив на форумі унікальний міні-кінотеатр Zaporizhstal cinema з кіносеансами, присвяченими відомим запорожцям, історії і популярним туристичним об’єктам міста.

Індустріальний туризм комбінат «Запоріжсталь» розвиває з 2012 року – точки відліку активної модернізації і реконструкції підприємства. За цей час в екологічну модернізацію виробництва направлено понад 9 мільярдів гривень зелених інвестицій.

З 2012 по 2018 рік кількість індустріальних туристів «Запоріжсталі» перевищила 16 тисяч. Щорічно комбінат відвідує понад 2500 чоловік. Це зарубіжні гості, урядові делегації різних рівнів, діячі культури, освіти, спорту, журналісти, школярі, студенти, а також жителі Запоріжжя.

– Індустріальний туризм – один із трендів Запоріжжя, який привертає до нашого міста туристів з усього світу. У Запоріжжі є безліч унікальних індустріальних об’єктів – сучасний металургійний комбінат, авіабудівний завод, найбільша в світі гідроелектростанція. Щорічно «Запоріжсталь» приймає сотні делегацій різного рівня, ми ділимося своєю історією і досягненнями, показуємо гостям виробництво і модернізацію комбінату, – зазначив генеральний директор комбінату «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Нагадаємо, в 2017 році комбінат виступив партнером першого туристичного бізнес-форуму, який зібрав понад 1000 учасників – представників Асоціації індустрії гостинності, провідних туристичних операторів, рестораторів, експертів сфери туризму з різних міст України.

Menu