«Запоріжсталь» увійшов в ТОП-10 прогресивних компаній України

23 листопада 2018 року в Києві відбулася церемонія нагородження фіналістів Рейтингу проектного менеджменту-2018, згідно з яким ПАТ «Запоріжсталь» увійшов в ТОП-10 українських компаній з інноваційною стратегією розвитку бізнесу. Топ-10 кращих компаній були визначені в ході дослідження, проведеного PMI Kyiv Chapter за підтримки Всесвітньої асоціації з управління проектами PMI, з 298 компаній-учасників.

За словами Сергія Чекалова, віце-президента PMI Kyiv Chapter, компанії-фіналісти рейтингу показали найвищий рівень зрілості системи управління, демонструють високі темпи розвитку, використовують проектний менеджмент і сучасні методології управління проектами.

«Запоріжсталь» отримав високу оцінку експертів за кількома критеріями: ефективність компанії, її інвестиційна привабливість, робота проектного офісу, вміння управляти портфелем проектів, кількість і якість реалізованих проектів в області модернізації, автоматизації та впровадження ІТ-рішень, будівництва та реконструкції.

Нагадаємо, раніше комбінат «Запоріжсталь» отримав нагороду всеукраїнського конкурсу «Екологічна якість та безпека» в номінації «Системний підхід до управління та впровадження більш чистих технологій виробництва» в рамках міжнародного форуму «Green Mind».

Menu