«Запоріжсталь» відкрив літній оздоровчий сезон для співробітників та їх сімей

У 2019 «Запоріжсталь» направить на організацію оздоровчого сезону для співробітників, їх сімей та ветеранів комбінату близько 35 млн гривень. В ході літньої кампанії відпочинуть і оздоровляться понад 8000 запоріжсталівці і членів їх сімей.

Запоріжсталівці зможуть оздоровитися в 13 закладах відпочинку по всій Україні: це пансіонат «Металург» (с. Новокостянтинівка), б / о «Мрія» (м Приморськ), «Чайка» (смт. Кирилівка) та інші оздоровниці. Комбінат зберігає умови пільгового оздоровлення співробітників, оплачуючи до 60% від вартості путівки. До послуг відпочиваючих – різні оздоровчі процедури, збалансоване харчування і насичена культурно-масова програма.

Дитячі оздоровчі заклади – «Супутник» (Великий Луг), «Альбатрос» і «Приморський» (Генічеськ, Арабатська стрілка) візьмуть в літній сезон більше 1400 дітей працівників комбінату. На дитяче оздоровлення «Запоріжсталь» направить понад 7 млн ​​гривень. Хлопців чекають розвиваючі ігри, спортивні та творчі секції. У кожній зміні пройдуть яскраві свята «День з підприємством» в рамках корпоративної програми Метінвесту «Територія дитинства».

Крім цього, «Запоріжсталь» щорічно організовує для ветеранів комбінату безкоштовний заїзд в санаторій-профілакторій на о. Хортиця і заїзд за пільговими путівками в пансіонат «Металург» (с. Новокостянтинівка). У 2019 підприємство направить на ці цілі близько 3 млн гривень.

Menu