«Запоріжсталь» відзначив іменними стипендіями   кращих запорізьких студентів

Стипендіальна програма «Запоріжсталі» діє з 2015 року і спрямована на підтримку кращих студентів, мотивацію їх навчальної, наукової та практичної діяльності. Щорічно комбінат присуджує стипендії студентам вищих і середніх професійних навчальних закладів Запоріжжя. За чотири роки близько 400 студентів удостоєні стипендій комбінату, загальний бюджет програми склав 1,1 млн гривень.

У 2019 стартував новий сезон стипендіальної програми – за підсумками двох сесій 2018-2019 рр. 38 кращих студентів Запорізького національного технічного університету, Запорізького національного університету, Інженерного інституту ЗНУ та металургійного коледжу ЗНУ отримають стипендії «Запоріжсталі». З 2018 року бюджет програми збільшено з 230 тис. гривень до 440 тис. гривень рік.

Стипендіальна підтримка з боку комбінату стимулює інтерес студентів до отримання якісної освіти, ще на етапі навчання закладає основу успішної професійної кар’єри. Всі стипендіати мають можливість пріоритетного працевлаштування на підприємство. Щорічно близько 200 молодих фахівців вибирають для себе стартовим майданчиком в професію комбінат «Запоріжсталь».

Стипендіатами «Запоріжсталі» можуть стати студенти затребуваних на підприємстві напрямків: металургія, теплоенергетика, логістика, автоматизація технологічних процесів, економіка. Здобувачі повинні мати хорошу успішність, брати участь в науковій діяльності, активно проявляти свою громадянську позицію. Стипендіати можуть пройти на комбінаті виробничу практику, навчитися в інноваційному центрі «Кампус» і на унікальному електронному тренажері мостового крана Pascal, відвідувати молодіжний хаб. На підприємстві діють молодіжні програми, проходять науково-технічні конференції, форуми, майстер-класи, спортивні та культурно-масові заходи.

Menu