«Запоріжсталь» визначив переможців програми «Молоді лідери 2019»

29 січня 2019 року на комбінаті «Запоріжсталь» пройшов фінал корпоративної програми «Молоді лідери Метінвесту», мета якої – виявити лідерів змін, готових запропонувати нові ідеї для виробництва.

У фіналі третього сезону програми взяли участь 57 молодих співробітників «Запоріжсталі». Протягом п’яти місяців вони працювали над власними проектами, а також пройшли навчання основам бережливого підприємства, нестандартного мислення і публічних виступів.

Кращим за підсумками захисту став проект з удосконалення технології виробництва чушкового чавуну команди № 3 під керівництвом електромонтера доменного цеху Дмитра Расторгуєва. Цей же проект визнаний переможцем у номінації «Вибір учасників програми».

Кращі проекти молодих лідерів будуть втілені в життя, а переможці премійовані і рекомендовані до кадрового резерву на високооплачувану посаду.

Відзначимо, на «Запоріжсталі» існують широкі можливості для професійного і творчого розвитку молоді. Щорічно комбінат проводить конкурс професійної майстерності, Науково-технічну конференцію молоді, молодіжні форуми. Крім того, молодь може проявити себе в суспільному житті комбінату, беручи участь в КВН, спортивних змаганнях, творчих конкурсах, різних волонтерських проектах.

Menu