«Запоріжсталь» впровадив потокове введення даних і електронний архів

Фінансова дирекція комбінату впровадила систему потокового введення даних для інтелектуальної обробки вхідної документації. Проект реалізований на базі інформаційної системи «Запоріжсталі» в комплексі з програмним продуктом ABBYY FlexiCapture.

Автоматизоване потокове введення даних дозволяє з високою продуктивністю оцифровувати текстову і графічну інформацію. Тепер відсканований співробітником комплект документів програма ідентифікує, зіставляє витягнуті метадані документа з інформаційною системою і передає для остаточного проведення транзакцій. Весь цикл операцій з обробки документів і їх передачі в захищений електронний архів проходять на єдиній платформі, що знижує ймовірність втрати документів і помилок при введенні даних.

Завдяки новому рішенню, співробітники підприємства можуть легко знайти будь-який документ в електронному архіві за ключовими атрибутами і швидко зібрати дані про всі операції. Програма також передбачає серійний друк і передачу пакета документів по електронній пошті. Система обробляє понад 30 тисяч сторінок документації на місяць, звільняючи висококваліфікованих фахівців від рутини для залучення в більш інтелектуальні і менш ресурсомісткі процеси.

Надалі дане рішення масштабують на інші бізнес-процеси комбінату. Проект представлений колегам по галузі для подальшого розгляду до реалізації.

Menu