«Запоріжсталь» вшановує кращих працівників до Дня комбінату

15 листопада 2019 року, напередодні 86-ї річниці з дня заснування, «Запоріжсталь» провів урочисті збори колективу з нагородженням кращих працівників. Для тих, хто в святковий день стоїть на трудовій вахті, були організовані привітання на робочих зборах.

Привітання та заслужені нагороди запоріжсталівці приймали від в. о. Генерального директора комбінату Олександра Мироненко, Запорізького міського голови Володимира Буряка і голови Запорізької обласної ради Григорія Самардака.

Почесними грамотами «Запоріжсталі» та компанії Метінвест, Запорізької обласної держадміністрації, обласної ради та міськвиконкому, ЦК профспілки металургів та гірників України та профспілкової організації комбінату, відзнаками «За доблесну працю» нагороджено 51 робітник. Преміальний фонд склав 222 тисячі гривень.

Колективи агломераційного, доменного, копрового, газового цехів та теплоелектроцентралі відзначені Почесною грамотою Метінвесту і сертифікатами на покращення робочого побуту своїх підрозділів на загальну суму 100 тисяч гривень.

Традиційно з нагоди своєї річниці комбінат проведе сімейний спортивне свято «Тато, мама, я – запоріжсталівців сім’я» та футбольний турнір між промисловими підприємствами Запоріжжя. До дня народження підприємства ветеранам комбінату виплатять понад 247 тисяч гривень.

Menu