«Запоріжсталь» всіх співробітниць привітав з 8 Березня

До Міжнародного жіночого дня «Запоріжсталь» підготував для своїх працівниць святкові подарунки і урочистий концерт в ДК металургів, який відбувся 5 березня. Співробітниць вшанували і вітали керівництво комбінату, представники обласної та міської влади Запоріжжя, профспілкові лідери.

Грамотами Генерального директора і планшетами відзначили 9 кращих робітниць «Запоріжсталі», ще 8 жінок отримали в подарунок грошові сертифікати у відому парфумерну мережу України. Кожна співробітниця комбінату отримала до свята коробку солодощів і грошову премію. Преміальний фонд становив близько 900 тис. гривень.

На комбінаті працюють 2366 жінок «Запоріжсталі», кожен п’ятий працівник – жінка. На підприємстві працює 66 робітниць, відзначених нагородами Запорізької облдержадміністрації, Запорізької міської ради та міськвиконкому, і чотири жінки, відзначені державними нагородами: орденами Княгині Ольги II і III ступенів, а також Грамотою Мінпромполітики України. Серед співробітниць – 63 багатодітних мами і одна мати-героїня, яка виховала п’ятьох дітей.

Menu