«Запоріжсталь» взяв участь в Запорізькому промисловому форумі

21-23 травня 2019 року «Запоріжсталь» взяв участь в роботі 27-ї міжнародної спеціалізованої виставки промислових рішень «Машинобудування. Металургія-2019» у рамках Запорізького промислового форуму. Комбінат представив запорізьку металургію на одному майданчику з вітчизняними і зарубіжними компаніями Німеччини та Польщі.

Один з найбільших в Україні виставкових форумів промисловців стартував з церемонії нагородження. За вагомий внесок в розвиток експортного потенціалу регіону, гідну презентацію України на світових ринках, соціальний і економічний розвиток Запорізької області комбінат отримав диплом Запорізької торгово-промислової палати.

Свій досвід в освоєнні нових видів продукції, впровадження IT-технологій та екологічної модернізації «Запоріжсталь» представив на експозиції-виставці.

«Україна має великий індустріальний потенціал. Металургійні підприємства зараз виходять на новий рівень у стандартах якості продукції і зниженні впливу на екологію. У 2018 році «Запоріжсталь» освоїв вісім нових видів продукції для споживачів Євросоюзу, Туреччини, Арабських Еміратів. Ми системно працюємо над розширенням ринку збуту в країнах Латинської Америки. Запорізький форум – це вдалий майданчик для пошуку нових цікавих кооперацій», – прокоментував директор по збуту «Запоріжсталі» Володимир Коломієць.

Зазначимо, «Запоріжсталь» є постійним учасником Запорізького промислового форуму, який презентує новинки в галузях металургії, ливарних технологій, машинобудування, композиційних матеріалів, енергетики, електротехніки, автоматизації, IT- рішень.

Menu