«Запоріжсталь» забезпечує стабільне перевезення співробітників підприємства корпоративним транспортом

«Запоріжсталь» в умовах суттєвих обмежень руху громадського транспорту на час карантину максимально розширив мережу корпоративних перевезень, забезпечуючи стабільну доставку працівників підприємства на роботу і додому після зміни. Щодоби понад дві тисячі співробітників, робота яких пов’язана з безперервним виробництвом, користуються корпоративним транспортом «Запоріжсталі».

Щодня 60 автобусів виконують понад 230 рейсів, які забезпечують доставку працівників з семи районів міста. У зв’язку з обмеженням приміського сполучення керівництво підприємства розширило логістику на час карантину: з середини березня додатковий корпоративний транспорт забезпечує доставку співробітників, які проживають в приміських населених пунктах (Вільнянськ, Кушугум, Балабине і Матвіївка). Всього корпоративні автобуси «Запоріжсталі» проїжджають понад 4500 км на добу.

Нагадаємо, з метою локалізації поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на комбінаті «Запоріжсталь» діє оперативний штаб. На підприємстві реалізується комплексна програма протидії пандемії, яка в тому числі включає в себе щоденну дезінфекцію корпоративних автобусів, забезпечення в автобусах вільного доступу пасажирів до дезінфікуючих засобів і індивідуальних рукавичок, дезінфекцію зупинкових комплексів, а також інші дієві заходи.

 

 

Menu