«Запоріжсталь» зустрічає 87-ту річницю від дня народження разом з багатотисячним колективом підприємства

16 листопада 1933 року доменна піч № 1 «Запоріжсталі» видала свій перший чавун, з цього моменту почалася історія одного з найбільших підприємств української металургії. 87-ту річницю багатотисячний колектив комбінату зустрічає гідними виробничими результатами і потужним доробком для розвитку української економіки.

«Цінність «Запоріжсталі», сила і потенціал – в людях підприємства. Кожне випробування наша команда проходить гідно, демонструючи готовність відповідати викликам часу, щоб зберегти виробництво і колектив. У цьому полягає надійність і стабільність підприємства сьогодні, впевненість в завтрашньому дні і реалізації всіх задуманих планів», – підкреслив Генеральний директор «Запоріжсталі» Олександр Мироненко.

З огляду на складну епідемічну ситуацію, комбінат відмовився від масових святкових заходів, щоб не наражати своїх працівників на небезпеку інфікування. Спільно з регіональною телекомпанією TV5 розробили формат онлайн-свята наживо HappySteelDay. У студії телеканалу Олександр Мироненко відзначив нагородами та цінними подарунками кращих працівників і колективи підприємства. Особливістю святкового прямого етеру став концерт зірки української естради Jerry Heil.

Крім того, до святкової дати Генеральний директор привітав кращих робітників «Запоріжсталі» на робочих місцях, вручивши їм заслужені нагороди та грошові премії. Більше 40 кращих співробітників отримали премії в цілому на 160 тис. гривень, ще п’ять кращих колективів підприємства – доменний, агломераційний, киснево-компресорний цехи, цех підготовки составів і відділ автоматизованих систем управління технологічними процесами – відзначені грошовими сертифікатами на 100 тис. гривень для поліпшення робочого побуту.

Menu