Запорізькі підприємства Метінвест передали до Нового року подарунки для 7300 дітей співробітників

До новорічних свят «Запоріжсталь», «Запоріжвогнетрив», «Запоріжкокс» і Запорізький ливарно-механічний завод передали подарунки для більш 7300 дітей, батьки яких працюють на запорізьких підприємствах Групи Метінвест. На ці цілі направили понад 4,2 млн гривень.

Традиційно до Нового року діти співробітників «Запоріжсталі», «Запоріжкоксу», «Запоріжвогнетриву» та ЗЛМЗ отримали солодкі подарунки. На додаток до набору солодощів малюкам також передали іграшки від компанії Метінвест. Завчасно серед співробітників було проведено опитування з вибору варіанту подарунка з урахуванням віку і побажань дитини. Під новорічну ялинку діти працівників отримали толокари, водонепроникні годинники, набори для творчості, сумки мандрівника або бездротові навушники на вибір.

Нагадаємо, раніше понад 600 вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей, вихованців обласного спеціалізованого будинку дитини «Сонечко», шкіл-інтернатів «Світанок» і «Оберіг» також отримали від «Запоріжсталі» солодкі подарунки до Нового року.

Menu