Запорізькі підприємства Метінвесту подарували городянам свято до Дня металурга і гірника

Підприємства «Запоріжсталь», «Запоріжвогнетрив», «Запоріжкокс» і Запорізький ливарно-механічний завод організували масштабне свято для городян до Дня металурга і гірника.

19 липня на каскаді фонтанів Райдуга запорожців чекала яскрава шоу-програма та безліч активностей. Гості свята брали участь в конкурсі караоке, танцювальному майстер-класі від фіналіста проекту «Танцюють всі!» Віталія Загоруйко. Маленькі запорожці із задоволенням брали участь в творчих майстер-класах та конкурсах, анімаційній програмі. Для дітей працювало безкоштовне ігрове містечко з атракціонами, а волонтери молодіжної організації підприємств пригощали хлопців морозивом.

На головній сцені свята вшановували кращих працівників підприємств, колективи цехів і трудові династії запорізьких підприємств Групи Метінвест.

З нагоди Дня металурга і гірника державними нагородами України відзначили працівників комбінату «Запоріжсталь». Орденом «За заслуги» III ступеня нагороджено Сергія Черемисова, оператора поста управління станом цеху гарячої прокатки тонкого листа. Орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня нагороджено Оксану Костогриз, бригадира обжимного цеху.

Яскравим завершенням свята стали виступи музичних гуртів «Ottawan» і «Fly project».

Більше яскравих фото зі свята доступні за посиланням.

Menu