Запорізькі підприємства Метінвесту приєдналися до всесвітньої акції «Озеленення планети»

10 березня в хабі громадської організації «Запоріжжя. Платформа спільних дій »відбулася презентація масштабної акції по висадці дерев «Озеленення планети». Запорізькі підприємства Метінвесту і громадська організація «Зелений центр Метінвест» заявили про свою готовність підтримати екологічну ініціативу, яка відбудеться 10 квітня, і підписали меморандум про співпрацю.

У минулому році в рамках акції «Озеленення України» у всій країні за одну добу висадили два мільйони дерев. Директор благодійного фонду «Соціальні ініціативи бізнесу», співорганізатор проекту «Озеленення України» в Запорізькій області Світлана Ванюхина повідомила, що в цьому році проект набув всесвітнього масштабу – до ініціативи приєднуються 100 країн світу. Для жителів Запоріжжя, які хочуть приєднатися до акції, основними локаціями для висадки дерев визначені парк Перемоги і Вознесенівський парк у каскаду фонтанів «Веселка».

Запорізькі підприємства Метінвесту – «Запоріжсталь», «Запоріжкокс», «Запоріжвогнетрив» і Запорізький ливарно-механічний завод – продовжать системне озеленення ділянки берегоукріплення Заводського району, де в 2020 році волонтери – співробітники підприємства висадили 350 дерев. 10 квітня 2021 року зелену зону доповнять 300 молодими саджанцями верб і кленів. Ще 100 дерев висадять волонтери запорізького представництва «Зеленого центру Метінвест» вздовж вулиці Демократичній.

У 2021 році Група Метінвест відзначає 15-річчя з дня заснування. Метінвест – міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. В її структуру входять видобувні і металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх ключових регіонах світу. Компанія контролює весь виробничий ланцюжок – від видобутку руди і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції.

Menu