ЗАПОРОЖЦІ ГОЛОСУЮТЬ ОНЛАЙН ЗА «НАРОДНИЙ ПРОЕКТ» СОЦІАЛЬНОГО КОНКУРСУ «МИ – ЦЕ МІСТО», ОРГАНІЗОВАНОГО ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ»

18 травня 2016 року в рамках конкурсу «Ми – це місто», організованого ПАТ «Запоріжсталь», стартувало онлайн-голосування за проекти, які вийшли в півфінал конкурсу. За результатами онлайн-голосування буде обраний «Народний проект», який отримає додаткові бали до загальної оцінки, виставленої експертною радою.

 

Онлайн-голосування проходить на порталі конкурсу «Ми – це місто», де кожен запорожець може вибрати кращий, на його думку, проект серед півфіналістів. Голосування протриває до кінця травня. Завдяки онлайн-голосування, всі активні жителі міста фактично увійдуть до складу експертної ради.

Нагадаємо, що з 1 травня 2016 р стартував другий етап конкурсу. 16 травня пройшли засідання експертної ради, в ході якого було обрано 71 проект – півфіналіст з 254 поданих на конкурс заявок. Серед цих проектів – дитячі, спортивні та розважальні майданчики, майданчики для занять Street Workout, велопарковки, створення паркових зон, озеленення, різні фестивалі і сімейні свята, а також проекти, спрямовані на дітей з особливими потребами, проекти з утеплення будинків та енергозбереження, по створенню екомаршрут (по Хортиці і Дніпру), будівництво дитячого будинку сімейного типу, відкриття телешколи і багато іншого.

У кінці травня пройдуть відкриті презентації-захисту проектів, а переможці конкурсу будуть оголошені в червні. Варто відзначити, що комбінат щорічно збільшує фінансування конкурсу. У 2016 році бюджет кон-курсу «Ми – це місто» збільшено до 2 млн гривень. Переможці отримають гранти на розвиток і реалізацію своїх ідей в сумі до 100 тис. грн.

Детальна інформація про конкурс розміщена на сайті комбінату «Запоріжсталь», а також на порталі конкурсу.

СТОРІНКА САЙТУ “МИ-ЦЕ МІСТО”

ПОРТАЛ КОНКУРСУ “МИ-ЦЕ МІСТО”strong>

Menu