«Запоріжсталь» надав фінансову підтримку для оздоровлення вихованців «Інваспорту» в Туреччині

«Запоріжсталь» надав фінансову допомогу Запорізькому регіональному центру «Інваспорт» для проходження оздоровчо-тренувального курсу групи плавців – вихованців Центру на базі оздоровчого комплексу в Туреччині.

Група плавців – вихованців «Інваспорту» в супроводі кваліфікованих тренерів пройшла курс тренувань і оздоровчих процедур напередодні чемпіонату України з плавання на відкритій воді і в басейні. Тренування проходили в 50-метровому олімпійському басейні і в спеціально обладнаній зоні для запливів на відкритій воді.

Традиційний спортивно-оздоровчий вікенд в цьому році відрізнявся підвищеною увагою до виконання карантинних норм та протиепідеміологічних заходів, вжитих для забезпечення небезпеки юних спортсменів.

Нагадаємо, «Запоріжсталь» з 2015 року надає підтримку Запорізькому регіональному центру «Ін-васпорт», де тренуються спортсмени-паралімпійці, в поліпшенні матеріально-технічної бази, а також організації тренувального процесу і оздоровчих заїздів. За цей період комбінат надав підтримку «Інваспорту» в обсязі близько 1 млн гривень.

Menu