«ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРОДОВЖУЄ ОЗДОРОВЧИЙ СЕЗОН

5 вересня відбувся традиційний ветеранський заїзд в пансіонат «Металург» (с. Новокостянтинівка Приазовського району). Керівництво підприємства подбало про те, щоб 476 ветеранів праці комбінату отримали можливість поправити своє здоров’я на одному з кращих курортів на березі Азовського моря. Більшу частину вартості путівок для ветеранів комбінат взяв на себе.

На сьогоднішній день з усіх об’єктів соціальної сфери тільки санаторій-профілакторій та база відпочинку «Металург» на о. Хортиця змінили власника, і вийшли зі складу комбінату. Проте з даними об’єктами комбінат уклав договори про співпрацю для організації відпочинку та оздоровлення для своїх співробітників і ветеранів. Керівництво комбінату має намір і надалі проводити активну соціальну політику, спрямовану на створення повноцінного відпочинку та оздоровлення для трудящих комбінату та їх сімей.

За 8 місяців 2012 року на утримання об’єктів відпочинку та оздоровлення комбінат «Запоріжсталь» направив більше 27 млн. грн. Це дозволило підприємству забезпечити повноцінний відпочинок та оздоровлення близько 12 тис. своїх співробітників, членам їх сімей та ветеранам підприємства.

До послуг запоріжсталівців – пансіонат «Металург» і база відпочинку «Надія» на березі Азовського моря, санаторій-профілакторій та база відпочинку «Металург» на о. Хортиця, спортивний табір для молоді «Бригантина» на о. Байда, дитячі оздоровчі центри «Супутник» і «Молода гвардія».

Традиційно «Запоріжсталь» профінансувала роботу лікарів в дитячих оздоровчих центрах. Крім досвідчених педіатрів, у «Супутнику» вів прийом стоматологічний кабінет, в «Молодій гвардії» – кабінет офтальмолога, в яких діти могли по необхідності безкоштовно пролікуватися або пройти профілактичні процедури. Таким чином, за три зміни в ДОЦ комбінату оздоровилися 1523 дитини.

«Всі пункти Колективного договору, що стосуються відпочинку та оздоровлення працівників, членів їх сімей та ветеранів комбінату будуть виконуватися неухильно, – заявив Генеральний директор ВАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма. – Все, про що домовилися адміністрація, профком і трудовий колектив – це наші взаємні зобов’язання, які повною мірою виконуються».

Menu