«ЗАПОРІЖСТАЛЬ» СПРАВИВ ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНУ ЛИВАРНУ ПРОДУКЦІЮ ДЛЯ МК «АЗОВСТАЛЬ».

Ливарний цех «Запоріжсталі» за десятки років ефективної роботи заслужено має статус одного з кращих українських виробників якісного литва для металургійних підприємств. У підрозділі приділяється постійна увага підвищенню якості та максимальному задоволенню потреб замовників. Так, нещодавно закінчилися перші випробування виливниць, виготовлених із застосуванням модифікатора чавуну НККМ-5. Перші дев’ять виливниць, відлиті таким чином, ефективно витримали близько 140 наливів замість звичайних 120.

З вересня обсяги виробництва ливарного цеху комбінату значно збільшилися. МК «Запоріжсталь» уклав контракт з МК «Азовсталь» Групи Метінвест на поставку високотехнологічного лиття порядку 2 тис. тонн. На «Азовсталь» буде відвантажено 137 виливниць марки С8, 92 виливниці марки К13 і десятки одиниць супутньої продукції з чавунного і сталевого литва. Сума замовлення складає близько 3 млн. грн. Замовлення для «Азовсталі» збільшить зростання обсягів виробництва ливарного цеху комбінату у вересні на 12%, до кінця грудня зростання виробництва литва складе 60%.

«Комбінат постійно освоює нові види продукції, покращуючи її якість, удосконалюючи технологію виробництва. Висока якість запоріжсталівського лиття по достоїнству оцінили наші колеги з багатьох українських металургійних підприємств, – заявив Генеральний директор «Запоріжсталі» Ростислав Шурма. – Сьогодні ми змогли дозагрузити потужності ливарного цеху, який досить тривалий час працював лише для внутрікомбінатовскіх потреб. Щомісяця цех буде нарощувати обсяги виробництва. Таким чином, ми зможемо забезпечити литтям всю вітчизняну металургію. Але це тільки початок. Надалі ми плануємо виводити продукцію ливарного цеху на ринки країн Східної та Західної Європи, а також Російської Федерації».

Menu