Жінки-металурги приймали вітання з Міжнародним жіночим днем

«Запоріжсталь» і «Запоріжкокс» привітали своїх співробітниць з 8 Березня – 153 робітницям підприємств вручені грамоти та цінні подарунки від Метінвесту.

5 березня 2021 року на святковому вечорі співробітниць вшановували і вітали керівники підприємств, представники обласної та міської влади Запоріжжя, профспілкові лідери. Для жінок був організований святковий концерт за участю українських зірок і творчих колективів. Захід проходив з дотриманням карантинних заходів.

«Нам пощастило працювати з жінками, внутрішня краса яких нічим не поступається красі зовнішній. Відповідальні, уважні, мудрі, професійні, чарівні, гумористичні, щедрі – це все про наших жінок. Пишаємося, цінуємо наших колег і бажаємо їм любові, здоров’я, успіху і гармонії», – привітав жінок-металургів Генеральний директор «Запоріжсталі» Олександр Мироненко.

Всі співробітниці підприємств до свята отримали в подарунок шоколадні набори, а також відзначені грошовими преміями. Надано матеріальну допомогу одиноким матерям, сім’ям, які виховують дітей з інвалідністю, і іншим соціально незахищеним категоріям. Традиційно привітання приймали ветерани підприємств. Преміальний фонд становив близько 930 тис. гривень.

Всього на «Запоріжсталі» і «Запоріжкоксі» працює понад 2500 робітниць. Найбільша кількість жінок працює контролерами в виробництві чорних металів, машиністами крана, лаборантами хімічного аналізу і прийомоздавальниками вантажу і багажу. Крім основної діяльності, жінки-металурги активно беруть участь в соціальному житті підприємств, реалізують себе у творчості і спорті. На підприємствах працюють 67 багатодітних жінок. Четверо співробітниць підприємств удостоєні ордена княгині Ольги.

Відзначимо, в 2021 році Група Метінвест відзначає 15-річчя з дня заснування. Метінвест – міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. В її структуру входять видобувні і металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх ключових регіонах світу. Компанія контролює весь виробничий ланцюжок – від видобутку руди і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції.
На підприємствах компанії працюють талановиті та професійні люди, які своєю працею роблять вагомий внесок в розвиток підприємств, зміцнення економіки Запоріжжя і Запорізької області, всієї України.

Menu